VACATURE zelfstandig werkvoorbereider

Ben jij een werkvoorbereider en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan bij ons langs voor een gesprek. Wij zoeken uitbreiding op onze afdeling werkvoorbereiding en bieden daar een uitdagende functie met kansen om te groeien. Samen met jou willen wij werken aan de continuïteit van riz bouw. Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwbouw van seriematige grondgebonden woningbouwprojecten, appartementengebouwen en voeren renovatieprojecten uit.

Een project van A tot Z voorbereiden kan jij als de beste!
Wij houden van korte lijnen en hebben veel vertrouwen in onze werknemers. Daarom hebben wij geen projectleiders. Onze werkvoorbereiders zijn van A tot Z verantwoordelijk voor de eigen projecten. Daardoor is de functie van werkvoorbereider bij riz bouw extra uitdagend. Je staat er echter nooit alleen voor: samen met je collega’s maken wij van ieder werk een succes.

Nadat bekend is geworden dat we een project mogen gaan bouwen, dragen wij het werk aan jou over en ga jij aan de slag! Tot je werkzaamheden behoren de volgende taken:

  • opdracht geven tot het uitwerken van het tekenwerk;
  • actief zoeken naar verbeteringen die voordelen bieden in de kwaliteit en uitvoering;
  • tijdige inkoop onderaannemers en leveranciers verzorgen;
  • budget en planning bewaken;
  • bijwonen van de bouwvergaderingen en bijhouden van de planwijzigingen;
  • contact houden met de architect, hoofdconstructeur, de opdrachtgever en de overige bouwpartners.

Jij als bouwtechnisch specialist bent verantwoordelijk voor je projecten, werkt niet onder de vleugel van een projectleider en je zorgt ervoor dat niets uit het project jou onbekend is. Verder kun je goed zelfstandig werken en kent je verantwoordelijkheden. Je toont initiatief en samen met het team riz bouw wil je zorgen voor het beste resultaat. Je bent toe aan een échte uitdaging waarbij je binnen je projecten ook de taken verzorgt die anders door een projectleider worden vervuld. Je hebt een bouwkundige achtergrond verkregen door opleiding en/of ervaring en je werkt op HBO werk-denkniveau.

Dit is waarom je graag wil werken bij riz bouw
Op ons kantoor in IJsselstein krijg je je eigen werkplek, maar je krijgt ook de mogelijkheid om een deel van je werkzaamheden vanuit huis te verrichten. De exacte uren, werkdagen en werktijden stemmen we ook graag in overleg met je af, wij vinden het belangrijk dat onze werknemers deze zo goed als mogelijk in overeenstemming kunnen brengen met hun privétijd, samen vinden en houden wij de optimale balans.

Je salaris wordt bepaald op basis van je kennis, kunde en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Bouw en Infra en deze kennen bij riz bouw nog een aantal waardevolle aanvullingen.

Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in IJsselstein met circa 55 medewerkers. Onze kernwaarden zijn bewust, bekwaam, betrokken. Zo gaan we om met onze klanten maar ook met onze medewerkers. Op kantoor heerst een gezellige, informele werksfeer met een hecht team van zo’n 20 collega’s, ieder met zijn eigen kwaliteit en specialiteit maar uiteindelijk opereren we als één team. Vanzelfsprekend ontbreken de personeelsuitjes en kerst- en zomerborrels niet.

We horen graag van je!
Herken je jezelf in deze vacature en heb je interesse om onze nieuwe collega te worden? Stuur dan je motivatie en CV naar vacature@rizbouw.nl, indien je vragen hebt dan kun je deze via dit adres stellen. Als je liever persoonlijk contact hebt over deze vacature bel dan naar 030 – 3400 500 en vraag naar Wim Timmer.

Wij zien uit naar een kennismakingsgesprek met jou!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld