over ons

bewust.
bekwaam.
betrokken.

Ons team draagt de zorg voor de waarborging van de kwaliteit en continuïteit van een project. Elk lid van ons team is betrokken, communicatief, alert en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
En daar zijn we trots op. Zo hoort het.

ons team

innovatief.
praktisch.
vindingrijk.

Onze werkvoorbereiders

creatief.
alert.
vriendelijk.

Ons secretariaat en de boekhouding

inzicht.
betrouwbaar.
vakbekwaam.

Onze uitvoerders

ons bedrijf

"Wij staan graag dicht bij onze opdrachtgevers en hun klanten. Daardoor kunnen wij optimaal inspelen op wensen. Onze kopersbegeleiding sluit hier naadloos op aan."

werken met vakbekwame partners

Projecten voeren wij zelfstandig uit of in bouwteamverband. Wij gaan daarvoor samenwerkingsverbanden aan met vaste, vakbekwame partners zoals onderaannemers en leveranciers. Wij beschikken over een keur aan betrokken specialisten binnen de bouwketen. Voordeel is dat wij daardoor nog beter de continuïteit en kwaliteit van een project kunnen waarborgen en een concurrerende prijs bieden. Hierdoor hebben wij altijd de mogelijkheid om diegene te vinden die het beste aansluit bij een project. Resultaat: een uiterst laag aantal opleverpunten en oplevering binnen de planning.

kopersbegeleiding

Wij staan graag dicht bij onze opdrachtgevers en hun klanten. Daardoor kunnen wij optimaal inspelen op wensen. Onze kopersbegeleiding sluit hier naadloos op aan. Deze afdeling zetten wij in bij zowel nieuwbouw koop- en huurwoningen als renovatieprojecten. Prettig voor u én uw klanten.

korte lijnen

Kenmerkend aan onze uitvoering zijn de korte lijnen. Dit geldt voor ál onze projecten. Op de bouw is er altijd één aanspreekpunt. Deze uitvoerder heeft een brede blik en is van alle afspraken op de hoogte. Hij zorgt met een team van vakgerichte medewerkers voor waarborging van de kwaliteit en continuïteit. Hij is betrokken, communicatief, alert en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. En met hem elk ander lid van het team.

Partnerships

Samenwerking is riz bouw en haar medewerkers op het lijf geschreven. Samenwerking in Nederland met onze partners, maar ook met mensen elders op de wereld die het minder goed hebben dan wij hier.

certificeringen

riz bouw is een erkend en ervaren bouwbedrijf. We voldoen aan alle eisen 
die tegenwoordig worden gesteld aan vakkundig bouwen. Dit geeft onze opdrachtgevers een vertrouwd gevoel, en terecht. Wij zullen alles doen wat 
binnen ons vermogen ligt om de opdracht gedegen en naar wens op te leveren.

seriemaatwerk

Seriemaatwerk is het op maat bouwen van een woningbouwproject volgens een standaard proces. Prefab betonnen casco’s veranderen de bouwplaats in een montageplaats. Voordelen daarvan zijn: een schone bouwplaats, ARBO-verantwoord werken, kwalitatieve en recyclebare materialen, geluidsreductie, milieuvriendelijke logistiek, just in time-levering en het KOMO-kwaliteitskeurmerk. Seriemaatwerk is ook slim bouwen. Met gespecialiseerde onderaannemers en leveranciers en gemotiveerde, bekwame medewerkers.

de Tuin op het Zuiden Rotterdam.

vacatures

Voorbeeld vacature
Nieuwsgierig
geworden?
Wij vertellen
je graag meer
over riz bouw

contact

  • riz bouw
  • Einsteinweg 37
  • 3404 LH IJsselstein
  • T 030 3400 500
  • info@rizbouw.nl