VACATURE bouwkostendeskundige/calculator

Ben jij bouwkostendeskundige/calculator en ben je op zoek naar nieuwe uitdaging? Kom dan bij ons langs voor een gesprek. Wij zoeken uitbreiding op onze calculatieafdeling en bieden daar een uitdagende functie met kansen om te groeien. Samen willen wij met jou werken aan de continuïteit van riz bouw. Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwbouw van seriematige grondgebonden woningbouwprojecten, appartementengebouwen en voeren renovatieprojecten uit.

Een project van A tot Z calculeren kan jij als de beste!
Jij weet wat het werk als bouwkostendeskundige/calculator inhoudt en je houdt van cijfers, orde en structuur. Je hebt een bouwkundige achtergrond verkregen door opleiding en/of ervaring en je werkt op HBO werk-denkniveau. Verder kun je goed zelfstandig werken en kent je verantwoordelijkheden. Je toont initiatief en samen met het team riz bouw wil je zorgen voor het beste resultaat. Je adviseert de directie over voorkomende kostengerelateerde vraagstukken en maakt kostenramingen en begrotingen op regelniveau.

Je duikt, nadat een aanvraag is ontvangen, helemaal in het project, zoekt uit wat er van ons verwacht wordt en kijkt of de aangeleverde informatie duidelijk is. Je vraagt verschillende offertes op bij onderaannemers en leveranciers, beoordeelt deze en gaat aan de slag om de hoeveelheden en bijhorende normen vast te stellen. Dit resulteert in een gedegen onderbouwde kostprijs.

Ook zoek je actief naar kansen en mogelijkheden om tot de beste kostprijs te komen. Tussentijds houd je de directie op de hoogte van de te maken keuzes. Wanneer de calculatie is afgerond bespreek je deze met de directie en rond je de begroting in samenspraak af alvorens deze aan de opdrachtgever wordt gepresenteerd.

Dit is waarom je graag wil werken bij riz bouw
Op ons kantoor in IJsselstein krijg je je eigen werkplek, maar je krijgt ook de mogelijkheid om een deel van je werkzaamheden vanuit huis te verrichten. De exacte uren, werkdagen en werktijden stemmen we ook graag in overleg met je af, wij vinden het belangrijk dat onze werknemers deze zo goed als mogelijk in overeenstemming kunnen brengen met hun privétijd, samen vinden en houden wij de optimale balans. Je salaris wordt bepaald op basis van je kennis, kunde en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Bouw en Infra en deze kennen bij riz bouw nog een aantal waardevolle aanvullingen.

Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in IJsselstein met circa 55 medewerkers. Onze kernwaarden zijn bewust, bekwaam, betrokken. Zo gaan we om met onze klanten maar ook met onze medewerkers. Op kantoor heerst een gezellige, informele werksfeer met een hecht team van zo’n 20 collega’s,  ieder met zijn eigen kwaliteit en specialiteit maar uiteindelijk opereren we als één team. Vanzelfsprekend ontbreken de personeelsuitjes en kerst- en zomerborrels niet.

We horen graag van je!
Herken je jezelf in deze vacature en heb je interesse om onze nieuwe collega te worden? Stuur dan je motivatie en CV naar vacature@rizbouw.nl, indien je vragen hebt dan kun je deze via dit adres stellen. Als je liever persoonlijk contact hebt over deze vacature bel dan naar 030 – 3400 500 en vraag naar Wim Timmer.

Wij zien uit naar een kennismakingsgesprek met jou!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld